Spirulina – recensioner – pris

Spirulina – recensioner – prisJag tycker inte om att använda Spirulina  begreppet superfood, även om det säkert skulle kunna tillämpas för att Spirulina (och är ibland används för kokosolja). Överraskande, kan du känna denna fantastiska förening genom sitt gemensamma Spirulina  namn…Detta näringsämne rika ämnet är faktiskt en cyanobakterier och det har sin beskärda del av hälsofrämjande recensioner egenskaper. Det är rikt på Klorofyll och liknande växter, som får sin energi från solen. Det har många fördelar, (men i motsats till vissa hälsopåståenden, jag har inte sett några bevis för att det botar cancer recensioner  eller HIV).Spirulina är en naturlig “alger” (cyanbacteria) pulver som är otroligt hög i protein och en bra källa till antioxidanter, B-vitaminer och andra pris näringsämnen. När skördas på rätt sätt från icke-förorenade dammar och vattendrag, det är en av de mest potenta näringsämnen tillgängliga källor. Det är till stor del består av protein och essentiella  pris aminosyror, och är vanligtvis rekommenderas till vegetarianer på grund av att dess naturligt höga järnhalt.

Spirulina   – sverige – hur det fungerar – recensioner – åsikter – forum

Den höga koncentrationen Spirulina  av protein och järn gör det också perfekt under graviditeten, efter kirurgi, eller när som helst immunförsvaret behöver ett lyft. Även om det inte smakar damm avskum, Spirulina har några bra Spirulina  hälso-öka egenskaper:1. Mest näringstäta Livsmedel På vår Planet Koncentrationen av protein och vitaminer i Spirulina har lett många att klassificera sverige det som “det mest näringstäta livsmedel på vår planet.” Jämfört med andra livsmedel gram för gram, det lever upp till detta rykte och är en bra källa till: Protein: Det anses vara en komplett källa av högkvalitativa sverige  protein och jämförs ofta med ägg för mängden protein per hur det fungerar gram. Proteinet i Spirulina är mycket användbar och har en net protein utilization rate mellan 50-61% Vitamin B1: Även kallas Tiamin, detta vitamin är nödvändigt för matsmältningen av fetter och hur det fungerar proteiner. Det tas ofta för ökad energi, ögat hälsa, hjärnans recensioner funktion och för att förbättra nerv-funktion. Järn: Spirulina är en favorit mat för vegetarianer och veganer eftersom det är en av de bästa vegetabiliska källor till järn. Även för dem som recensioner  konsumerar kött, det har en mycket absorberbara form åsikter av järn som är skonsamt för matsmältningssystemet. Kalcium: Spirulina är också otroligt hög kalcium med över 26 gånger kalcium i mjölk.Den innehåller också (per Matsked): Spirulina nutrition fördelar Spirulina är åsikter en stor källa av andra näringsämnen, inklusive (enligt Wikipedia): “Det innehåller vitamin B-1(tiamin), B-2 (riboflavin), B-3(nikotinamid), B-6 forum (pyridoxin), B-9 (folsyra), vitamin C, vitamin D, vitamin A och vitamin E. Det är också en källa av kalium, kalcium, krom, koppar, järn, magnesium, mangan, fosfor, selen, natrium och zink. Spirulina innehåller  forum många pigment som kan vara till nytta och biotillgängliga”.Spirulina   – sverige – hur det fungerar – recensioner – åsikter – forum

Spirulina  – kommentarer – ingredienser – hur att använda – sammansättning –funkar det – nyttigt – bluff

Spirulina är 65% protein Spirulina och aminosyror, inklusive den viktiga fettsyran gamma-linolensyra (GLA) som har fått mycket uppmärksamhet för sina anti-inflammatoriska egenskaper, i synnerhet när det tas tillsammans Spirulina med andra högkvalitativa Omega-3-tillskott. GLA  kommentarer är svårt att hitta i ett livsmedel och som normalt skapas av kroppen. Spirulina är en av de få livsmedel med kommentarer en naturlig halt GLA. Jag misstänker att ingredienser fördelarna av GLA i Spirulina är ännu mer än vad de studier som har funnit sedan dessa studier ofta använda ingredienser vegetabiliska oljor för deras GLA-källan, och andra  hur att använda inflammatoriska ämnen i vegetabiliska oljor som ka störaanti-inflammatoriska förmåga. Förutom GLA, Spirulina hur att använda innehåller också Omega 3,6 och 9 och är sammansättning särskilt hög i Omega-3. Studier visar att spirulina kan vara särskilt användbart för att balansera blodsockret, och kan sammansättning till och med vara så effektiv  funkar det som diabetes läkemedel i vissa fall. Andra studier visar att det inte bara sänker blodsockret men kan också lägre HbA1c, som är ett långsiktigt markör av socker i blodet. Antioxidanter är kraftfulla ämnen funkar det som skyddar våra celler från skador. Tack vare nyttigt decennier av forskning, många av oss att förstå vikten av att konsumera tillräckligt med antioxidanter från naturliga källor, och spirulina är ett utmärkt val. Den antioxidant som gör att spirulina unika kallas nyttigt  phycocyanin, som är en potent anti-inflammatorisk. Detta Spirulina har testats av ett oberoende laboratorium och fann att har ett ORAC (Oxygen Radical bluff Absorption Capacity) med över 24 000, vilket är 4x ORAC poäng av blåbär. ORAC poäng är i allmänhet används för att mäta antioxidant förmåga och koncentration i olika livsmedel. Viss forskning bluff har föreslagit att Spirulina kan vara till hjälp för personer med allergi och allergiska reaktioner. (källa)Spirulina  – kommentarer – ingredienser – hur att använda – sammansättning –funkar det – nyttigt – bluff

Spirulina  – biverkningar – kontraindikationer – gör det ont

Detta är troligt eftersom  Spirulina det minskar inflammation som leder till nästäppa och andra frågor. I studier, som tog spirulina noterat en minskad nästäppa, klåda och nysningar. Spirulina kan binda med tungmetaller i kroppen och hjälpa Spirulina  till att ta bort dem. Det är också mycket hög i Klorofyll biverkningar som hjälper till att ta bort gifter från blodet och stärka immunförsvaret. I själva verket, en studie fann att biverkningar 500 mg spirulina dagligen kombinerat med zink-tillskott var tillräckligt för att minska arsenik toxicitet med nästan hälften! Nya bevis tyder också på  kontraindikationer att det binder med radioaktiva isotoper och kan vara användbart för radioaktivitet exponering eller strålbehandling. Spirulina är känt för att öka fettförbränning under träning. Dess höga antioxidant innehåll gör det fördelaktigt att minska ansträngningsutlöst oxidation som leder till kontraindikationer muskeltrötthet och oförmåga att få muskler. Faktum är att studier funnit att det: Ökad uthållighet Minskade muskel skador från träning, hälsofördelar av spirulina gör det ont pulver Varningar om Spirulina Personer med PKU bör rådgöra med en läkare innan du tar, eftersom den innehåller det aminosyror. Dem som har någon typ av anti-koagulation medicin bör rådgöra med en läkare innan du börjar (eller slutar) med Spirulina. Vissa personer med autoimmun gör det ont sjukdom gör inte bra med detta tillägg. Om du är gravid, ammar eller har något medicinskt tillstånd, kontrollera med din läkare först så är det ofta rekommenderas inte för gravida eller ammande kvinnor.

 

Spirulina  – var man kan köpa – resultat – apoteket – test – pris – Amazon – Aliexpress

Som jag nämnde Spirulina ovan, detta välgörande alger är gram för gram en av de mest näringsrika livsmedel på vår planet. Det är ocksåSpirulina  förmodligen en av de mest dyr jämfört gram för gram. Många artiklar om dess fördelar fokusera visa den näring data per uns. Problemet är att ett var man kan köpa   uns innehåller ca 28 gram och är MYCKET högre än normalt (eller säkra) dagligt intag skulle vara.Det var man kan köpa kostar upp till 30x så mycket som mjölk eller resultat   kött protein per gram och är inte en hållbar primära proteinkälla för denna anledning. Kort svar: Nej, men de delar resultat vissa likheter. Båda är typer av alger, men det apoteket finns några viktiga skillnader: Struktur: Chlorella är en encellig alg med en kärna, medan Spirulina är en multi-encelliga apoteket  växter med ingen kärna. Av denna anledning, chlorella test är mycket mindre och agerar på olika sätt i kroppen. Färg: Spirulina är en cyanobakterier, en blå-gröna typ av alger, medan Chlorella är en grön alger. Beloppet av nukleinsyror: Båda är en bra källa av test nukleinsyror, även om Chlorella har nästan dubbelt så mycket  pris per gram. Nukleinsyror är viktiga faktorer för DNA och RNA i kroppen. Smältbarhet: Chlorella har att gå igenom en process för att bryta sin cell väggarna innan det är biotillgängliga och användas av kroppen. Klorofyll: Chlorella pris är högre i Klorofyll, med nästan dubbelt så mycket. Järn, Protein och GLA: Chlorella är inte en bra källa av Järn, protein och Amazon  nyttiga Gamma-Linolensyra (GLA). Tungmetaller: Chlorella har unika egenskaper i sin cell väggarna som gör att det binder till sig tungmetaller och andra föroreningar Jag använder ett par olika källor av spirulina Amazon som alla checkat ut när jag gjorde min forskning. Spirulina Pulver – Den minst dyra men har en stark smak Spirulina Kapsel – Små, bärbara tabletter Aliexpress  som heter “EnergyBits.” Mycket lätt att ta och ingen obehaglig smak. Använd koden “wellnessmama” på denna länk för 20% rabatt. För mer om varför spirulina och chorella är så bra för Aliexpress hälsan, kolla in denna Friska Mammor podcast-intervju med EnergyBits skapare Catharine Arnston.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here